Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruilen & retourneren

Retourneren

Hoewel wij graag zouden willen beweren dat je bij Babes en Binkies onmogelijk een miskoop kan doen, beseffen we ook dat we wel realistisch moeten blijven. Retourneren is daarom ook geen probleem! Via de onderstaande knop kun je jouw retour eenvoudig aanmelden. Iedere werkdag verwerken wij de aanmeldingen. Zodra het verwerkt is, ontvang je van ons een berichtje en kun je het naar ons terug sturen. De instructies hiervoor vind je in de mail.

Bij het aanvragen van je retourlabel, vraagt het systeem om het ordernummer en jouw e-mailadres. Het ordernummer begint altijd met ORD….

Nieuw! Retourneren met Picnic

Bestel je ook wel eens bij Picnic? Dan hoef je jouw deur niet meer uit voor het retoursturen van jouw bestelling. Deze geef je gewoon mee met jouw Picnic bezorger. Retour sturen via Picnic is (bijna) net zo makkelijk als tellen tot 4:

 1. Kies voor de optie ‘Terugsturen met Picnic’ tijdens het aanmelden van jouw retour.
 2. Wacht totdat we je aanmelding verwerkt hebben (doen we iedere dag)
 3. Pak je retour goed in en plak het retourlabel dat je ontvangen hebt op de buitenkant van de verpakking.
 4. Geef jouw pakketje mee aan de Picnic bezorger. Je ontvangt direct een mailtje met bewijs van inlevering.

Retouradres
Babes en Binkies B.V.
De Overmaat 30
6831 AH Arnhem
Netherlands

*Indien je er voor kiest jouw bestelling zelf retour te sturen, kunnen wij geen ondersteuning bieden bij calamiteiten.

Online aankopen

Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het bovenstaand adres. Mochten wij een item retour ontvangen die niet voldoet aan de retourvoorwaarden, dan kunnen we deze helaas niet accepteren of de waardevermindering wordt in rekening gebracht. Wij zullen de eventuele verzendkosten die gemaakt worden om het item terug te sturen in rekening brengen. 

Vergeet niet de pakbon bij te voegen en hierop te vermelden welk(e) item(s) je wilt retourneren. Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je verzendbewijs (Track&Trace) totdat je retour verwerkt is!

Zodra wij jouw retour in goede orde ontvangen hebben, zullen wij deze binnen 14 dagen na aankomst verwerken. Je kunt het aankoopbedrag dus binnen 14 dagen nadat wij jouw retour ontvangen hebben op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten. Als je voor achteraf betalen gekozen hebt, zullen wij het proces stopzetten (als je alles terug hebt gestuurd) of het bedrag aanpassen (als je een gedeelte hebt geretourneerd).

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Na de verwerking van jouw retourzending wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De actuele verzendkosten voor het terugsturen van jouw bestelling staan bij het retouraanmeldformulier. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact met ons opnemen via info@breezyrollers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourvoorwaarden

Indien je gebruikt maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 • De kosten van retourzending zijn voor de klant.
 • Pas op met make-up: een artikel met make-up vlekken wordt gezien al beschadigd.
 • Bestellingen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen.
 • Er wordt geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.
 • Bikini’s & swimsuits zonder plakstrip worden vanwege hygiëne niet retour genomen.
 • Mondmaskers mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.

Uitzonderingen retourneren

Producten die voldoen aan de volgende voorwaarden, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht:

 • Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn
 • Alle soorten mondmaskers

Ruilen

Toch liever een andere maat? Je mag dan je bestelling retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. De verzendkosten van de eerste bestelling á €4,95 worden dan gecrediteerd.

Korte vraag? Stel jouw vraag via de chat!

Voor uitgebreidere vragen kan je ons altijd mailen via info@breezyrollers.nl.

Tag @breezyrollers.nederland op instagram en kom op onze pagina! ❤️

Keurmerk webwinkel

Meld hier jouw retour aan!

Let op: retouraanmeldingen worden iedere werkdag verwerkt. Na verwerking ontvang je hiervan een bevestiging. Je kunt vanaf dat moment je bestelling terugsturen. De instructies hiervoor vind je in de mail.

Maattabel overzicht EU CM